My name: Nuu Zaa
My Fotopage: http://nazzra.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
t i a r r a m o n
Latest entry:sellin!
here are some of my prized posession!for sale! air max 1 x atmos.....condition 9/10...still great.....rm700 nego nike huarache stussy....condition 8.8/10.....great colorway.....rm250 nike huarache grey.....condition 9.9/10......rm300 air max 1 woven.....condition 8.5/10....rm150 footscape 360 woven....condition 8.5/10....rm300 nike acg messenger bag.....condition 9.6/10....rm300 adidas obyo kzk cycle jacket...size m...this is a great cycling jacket......condition still new......rm550 head porter t... View this Fotopage entry
clarks wallabee
Seri Delima Bridal Gallery
Latest entry:Find us in Facebook
View this Fotopage entry
kyrie husni othman
Latest entry:Dunia baru!!
kehidupan perlu diteruskan..lamakan sy berehat..ye sy truskan kembali kehidupan mendatang:) semoga yg indah2 dalam kehidupan View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
izad iskandar
Latest entry:France
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Natasha Azim
Latest entry:liburan [part III]
........................................................................................................................................... Radin Aminurasyid : tq!selamat berpuasa.. FarEast : thanx..tu la!liburan lama sgt.will be back soon! Mademoiselle Ayu : tah la eikh.nasib dia tak buat peace! ;p Faris Fakri : bole!bole!jom!next year.. ;p aie : beeessssssssttt! View this Fotopage entry
lll Adam lll
Latest entry:Notis Pindah Rumah
http://www.adamremy.com() View this Fotopage entry
ISBAR NAM
Latest entry:Happy 4th Birthday Baby Zehan Maisarah
View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
Amrul karim
Latest entry:flickr.com
saya pindah rumah ke http://flickr.com/amrulkareem View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
intan azim
Latest entry:our wedding......
lama sgt tak update fotopages ni... :-D View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Amrul Azuar Bin Haji Mokhtar
Latest entry:Revenge's potraiture
View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
taufiq eyecreation
Latest entry:Cherry Blossom
View this Fotopage entry
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
mc med
Latest entry:nini's engagement
View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
itzhar shahnaz
Latest entry:Last Posts
Thankyou for all the support and comments. This will be my last post at fotopage. When time permits please feel free to drop by http://www.flickr.com/photos/itzharfish/. Thanks, Itzhar View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
Rajiv Chopra
Latest entry:Halebidu
Halebidu was, it seems, one of the capitals of the Hoysala Empire of South India, some 1,000 years ago. Halebidu Temple represents some of the most fantastic temple carvings of the Hoysalas. I went there some 22 years ago, when I was doing my MBA. This was one of those weekend trips we used to make. We'd get into a hired vehicle, and move. Those were the times when the world was young and at our feet. Halebidu was fantastic. My first sight of the temple simply took my breath away. If I had a week the... View this Fotopage entry
Carving 2
choc choc
Latest entry:Update
Saya kurang aktif 'updating' di laman fotopages ini. Untuk lebih banyak foto portrait dan wedding, Sila layari http://aminchoc.blogspot.com :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Duk Kerja Lagi....
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Jamal Jermi
View this Fotopage latest entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
acik jaja
Latest entry:pesta lilin
haaaa...skrg ni pakai kamera afif.. wooo afif da ada kamera shantek uuuuu.... very the mabeles... tayah edit2 da pic die... View this Fotopage entry
azam mustafa
Latest entry:family day!
lama dah mengidam nak buat fotoshoot mcm ni, hari tu pergi jalan-jalan studio rupajiwa, tu yg main-main lighting + whiteroom bersama-sama Mr Airul himself.. thanks bro..next time kita buat yg proper punya k!! View this Fotopage entry
finally joe..kawen pun enko!
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
Thinakaran Selvarajah
Latest entry:Festival Day 4 - Autograph sessions
Chelsea Fc - http://en.wikipedia.org/wiki/Graeme_le_Saux(Graeme Pierre Le Saux) Man. United - http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Robson(Bryan Robson) View this Fotopage entry
june amy
Latest entry:.::Ms J meet Mr I::.
Apa punyer entry la.. Pada hari ini Ms J pg mengedik ngan Mr I kt Kyros Kebab Street Mall Cyberjaya nie ha...Mr I adalah mangsa PoW Ms J...nak dijadikan cerita Mr I nie kawan alam maya Ms J bayangkan la...4 years dalam phone je...lastly we decide nak jumpe..mula2 tu berdebar gak..ye lah Mr I dah selalu tgk FP Ms J..means dia dah tau rupe Ms J...Ms J je yg tk pernah tau langsung rupe/pic Mr I nie ha... 8-) perasaan tekad dan berani untuk bersua kerana Ms J bawa kawan utk tutup scandal nanti..iaitu Ms J ku... View this Fotopage entry
shuhada solar
Latest entry:When my in-laws in Europe: Belgium
After jalan-jalan London, we went to Brugges using ferry. Very early in the morning around 3.30 am we checked-out from MH and drove to Dover Port. Our ferry supposed to depart at 6am but delayed to 7.30am.. it was a very nice & big ferry not like ferries at Penang :P we had our simple english breakfast on board and relax. Journey from Dover to Dunkerque,France took 2 hours. When we arrived at Dunkerque we drove straight away to Brugges. We spent 2 days here. When we arrived, it was nearly afternoon and ... View this Fotopage entry
sapex xoxo
Latest entry:WANTED!
www.ministryofmoment.com View this Fotopage entry
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
inda hayati samsi
Latest entry:Kuliah.net Akhawat ( untuk muslimat sahaja )
Assalamualaikum wbt Adik-adik, kakak-kakak, sahabat-sahabat seperjuangan yang dikasihi sekalian. Semoga di dalam rahmat dan lindungan Allah hendaknya. Sukacita, mewakili sahabat2 IPIJ yang lain, ingin merwar-warkan satu majlis ilmu online kepada sahabat2 semua. Dan insyaAllah, kuliah.net ini akan menjadi pertemuan berkala kita semua utk bersama-sama sahabat2 akhwat di jepun dan juga di luar jepun. Tarikh : 13 hb Mei 2008 ( Selasa ) Masa : 9 malam ( Jepun ), 8 malam ( Malaysia ) Medium : Yahoo ... View this Fotopage entry
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
eriena reena
Latest entry:maaf dipinta....
kepada kengkawan sekalian...saya memohon ampun maaf sbb dah lama gilerrrrrrrrrrrr tak update ,,...maklum laa baru kejer ni...n tak berkesempatan utk meng"shot" takper next time kalau ader yg terbaru kiter letak OKAY!!!!! :-> kepada mereka yg masih ader kelapangan sila sila menembakk...nati saya jenguh2 OK!!! 8-) View this Fotopage entry
nak balik nak tukar baju dah taklarat dah...BYE!!
Mohd Amirudin
Latest entry:Strobist Djurm a.k.a Djhafidz...
View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
Sarah Abd Rahman
Latest entry:Our Team in 2007
Picture taken during Hari Raya 2007. View this Fotopage entry
Just the four of us.
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
imran zainal
Latest entry:Skyline for sale
My car is for sale!!! Details are as follow Nissan Skyline ECR-33 2.5 GTS Type-M (Front engine, rear wheel drive) Year making : 1997 Year imported : 2005 ( Personal AP-owner) Engine : RB25 DET ( Stock, good condition) Manual Transmission ABS, Air-bag, power steering, power window Mileage : 103,000++km Air-cleaner : Blitz SUSPower Exhaust : Kakimoto racing Rim : 17" OZ racing Tyre : Silverstone (Size : 215-45ZR17) Rear tyre with 10mm wide spacer Blow-off valve : Blitz Tower bar: Cus... View this Fotopage entry
faizal omar
Latest entry:Salam Aidilfitri 1429
Maaf Zahir & Batin Ikhlas dari saya View this Fotopage entry
ehssan bukhary hassan nawawi
Latest entry:Warming UP!!!!
Naaaa Aku mmg mls gilew nak update photoblog. Gamba tu byk gak yg shoot, tp nak update tu payah skit, kemalasan yg membendung diri. Entry nih amik time December 2008 kalo tak silap (bersame2 rakan seprjuangan dr zaman mude2 dolu2), merupakan 'return from the silence' setelah memerap camera sekian lame (biase la org baru2 keje nih, tak tau nak adjust mase lg LOL ), alhamdulillah camera sehat tak de rosak dek kulapok2 jht. Across the green field, Palace of Justice. Under The Urban Curve, Palace... View this Fotopage entry
Nadia Nothing
Latest entry:family matter
View this Fotopage entry
MUHAMMAD MUHSIN IDRIS
Latest entry:Pasar Tani MEGA - FAMA - Shah Alam
Shah Alam .... tepi stadium .... depan tesco. Nasrul, frozen food enterpreneur ... sesapa na cari dia, ni link to his frenster ... leh tinggal msg kat situ. http://profiles.friendster.com/4961275 View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Nadiah Salikon
Latest entry:I am moving
Starting from today, i will start uploading pictures in flicr. check it out. http://www.flickr.com/photos/snadiahs/ View this Fotopage entry
raya 2007
mohd ezuddin
Latest entry:Deepavali Vartikal
Malaysia girl ethnic Hindu play at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. Malaysia ethnic Hindu devotee performs prayers at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. View this Fotopage entry
ridzuan jaafar
Latest entry:Peace Evolution Gig at Lim Kok Wing
Amy Search love me butch the otherside orchestra meet uncle hussain bittersweet body surfing is cool 8-) View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Eleena Photography
Latest entry:Moved!
Hey people. I've moved to a personal blog http://blog.enaphotography.com(here). See ya guys there! View this Fotopage entry
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
ems hmm
Latest entry:.lomomerdeka.
Lomomerdeka day (11th August 07) was such a blast! I get to meet fellow lomokids and snap some pics at the historical Dataran Merdeka and Tugu Negara. I brought my supersampler and dslr along so I can get both lomos and digitals. My lomo pix arent developed yet,so Im showing you some of the pics i get to take. Some may have nothing to do with merdeka theme,but i uploaded it here anyway. Please comment! Happy Merdeka! p/s: sape2 lomokids yg nk pics die yg aku upload dlm ni,amik je jgn memalu... View this Fotopage entry
hamzah dgn skarf bendera malaysia ala2
Azrin Eja
Latest entry:Sailor's Rest - A Homestay In Janda Baik
Anda Bosan Ngan Kesibukan KL? Tak Tahu nak kemana? Ingin menikmati kenikmatan alam.... This is one of the best place to go. It is about 45 minutes from the city center and 10 km from Genting Sempah R&R. Overall:- Great place to relax, good food, magnificent host & I give this plae a 5 star..... more info visit http://sailorest.com/ View this Fotopage entry
Photo with the owner
azim puchong personal page
Latest entry:this is why im so bz
View this Fotopage entry
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
super is nab
Latest entry:picspam!
old, random photos newly scanned. cameras used: olympus om-10, konica pop, 3frame lomo View this Fotopage entry
lps tu biaq pi la aku nak buat muka apa pon buekkk ahaha
abdhakamabdah abdullah
Latest entry:My Fotopage....R.I.P.
Dear all.... This would be my last entry here. For almost one year, you all have been sharing opinion with me and I will treasure those moment. I will be with Flickr now at http://www.flickr.com/photos/abdhakamabdah/ All the best. Wassalam. View this Fotopage entry
Jasmeen Zahri
Latest entry:Adian Kamil's birthday
Some pix taken at Adian's fifth birthday. More photos at my flickr! View this Fotopage entry
Let's go home!
Amrul Ismail
Latest entry:Forest Research Institute of Malaysia (FRIM), Kepong.
:-) #1 #2 #3 View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
udeyismail photographer udeyismail
Latest entry:One reflection
View this Fotopage entry
yamashita yumi
Latest entry:::gurls day out...with...all the sengal gurl!!::
**gurls day out.....last weekend lepak bersama-sama sengal ordique, sengal fer dan sengal wida....dari cyberpark cyberjaya sampai la ke putrajaya....sampai la ke kedai makan wida kat kg baru.....really enjoy bile hang out ngn minah2 sengal nih......hehhe....terasa diri pun sengal jugak...hhahahaha.... LOL LOL LOL View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
arief mokhtar
Latest entry:The Wedding of Arief & Nadiah
View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
Rasyidien Razman
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri - 2007
View this Fotopage entry
Yana Bestari
Latest entry:Pengumumang
Akmaliyana@ygonjeng mengumumumangkang Slamak tinggai tensichronic.fotopages.com :-D I'll no longer tepek pictures here.Tepek kat tempat lain pulak. Pengomen/Pelawat setia lah jugak -mommy (the one who never failed to b there) -bokbongs (pun sama hehe,,the one who always there,,,kehkeh) -njy (humpty dumpty sat on the wall..) -baruang (sempai idola kohkohkoh batuk) timaseh ler bebanyak. eh baru perasan.Dalam list kat atas tu semua lelaki except mommy.huhu.. to others,thank U very much e... View this Fotopage entry
terimala gambar dari jarak dekat
Ahmad Zahri
Latest entry:hamster
View this Fotopage entry
khairil idham ismail
Latest entry:i hate that guy...what is his name..?idham .. ya...i hate you...
i hate that guy...what is his name..?idham .. ya...i hate you... again .. this one is for real...i hate photography+i hate fotopages....!!! no more update no more pics uploaded. bye bye fotopages.... bye bye my loyal dear viewer .. (perasan macam ada sangat...???ceh..) :-( View this Fotopage entry
naf naf
Latest entry:hari raya tahun ini~
View this Fotopage entry
antar onesan gi klia....
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
moqh rawk
Latest entry:lomoRAYA KL gathering!
semua dijemput hader! View this Fotopage entry
Zacq Zawawi
Latest entry:Take a look around - Manchester
I know..another invasion of privacy frm me..again.. View this Fotopage entry
Boney Antika
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
To all my family and friends, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Have a safe journey back home. Special thanks to Mr. Mohsein for giving me the opportunity to shoot this photo. Remember this tagline guys! Keharmonian Keluarga Cara Malaysia. Bringing Family Together - The Malaysian Way View this Fotopage entry
kamal salleh
Latest entry:Nur of Ramadhan
Ramadhan..the month of blessing and forgiveness.. View this Fotopage entry
nur of ramadhan 2
Tarantula media
lama dah rasa tak update fp nie.. hmmm View this Fotopage entry
azura az
Latest entry:MFest
:-) View this Fotopage entry
absolute marshmallow
Latest entry:Aqief & Aydin Birthday Bash
View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
si GaDiss
Latest entry:GambaR kat tasik titiwangsa(exhibition)
diambil oleh afiq a.k.a my chenta.. :-D 8-) View this Fotopage entry
Mut Najihan
Latest entry:Little Baby Zara with Atuk
Introducing our little cute Baby Zara :cloud9: View this Fotopage entry
Choshiee
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
Laydiefa Raiza Farzly
Latest entry:Alya Mysarah
Lenny and Yang invited me and the boyfriend to Alya Mysarah's potong jambul. Cute lil thing, she's 1 month and 5 days. pictures taken by me and the boyfriend. View this Fotopage entry
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...
Atika Farrah Yahya
Latest entry:JUst ME!
:hiding: View this Fotopage entry
Lord Nabil
Latest entry:ipoh at night
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
nis cat
Latest entry:we are moving....
this is my last entry here...i'm ashamed that i haven't done this earlier..:-( i'm now in the early stage of 'kemas' rumah baru..it's still a bit unorganised... i will keep this page up until end of march, and will close down my account here completely then, thank you ;-) do visit us at http://hanifamily.wordpress.com :-> View this Fotopage entry
Ezlyna Shamsuddin
View this Fotopage latest entry
Edward Scissorhands
Latest entry:wazaaa
View this Fotopage entry
bunge cengkih
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016